Wat kost een mediator en wat kost EFT Relatietherapie? Iedere zaak of situatie is anders. De totale kosten bij mediation zijn afhankelijk van de behoefte en de onderhandelingsbereidheid van beide partijen. Bij EFT Relatietherapie zijn de kosten afhankelijk van het aantal benodigde sessies.

Wat kost een mediator?

Het uurtarief van de mediator is voor particulieren € 90,75 per uur per partij inclusief btw. . De verdeling van kosten worden door partijen zelf bepaald. Jolan is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan daarom voor u een toevoeging aan vragen. Dit kan u veel geld schelen. Bij mediation is de inkomensgrens van belang voor het in aanmerking komen voor een toevoeging door de Raad van  Rechtsbijstand. Voor meer informatie over de inkomensgrens en de toevoeging zie www.rvr.org. Voor bedrijven en zakelijke mediations geldt een uurtarief van € 181,50  exclusief btw. waarbij de verdeling van kosten kan worden besproken bij de start van de mediation. De mediations kunnen in een kort tijdsbestek plaats vinden. Over het algemeen duurt een gesprek 1 ½ tot 2 uur en zijn er doorgaans 2 tot 6 bijeenkomsten nodig. Dit is afhankelijk van de aard en intensiteit van het conflict en het aantal partijen dat er bij betrokken is.

Wat kost EFT Relatietherapie?

Voor relatietherapie is het aantal benodigde sessies moeilijk te voorspellen en kan afhankelijk van de problematiek sterk variëren. Per sessie zal over het algemeen 1,5  uur de tijd worden genomen. De kosten per sessie zijn € 133,10 inclusief btw. KIES omgangsbegeleiding: Per gesprek € 90,75 inclusief btw. Onafhankelijk voorzitterschap, extern vertrouwenspersoon, gespreksbegeleiding en dialoogbegeleiding: kosten op aanvraag.